ENERTIKA desenvoluparà el projecte de I+D BlockBatCE

El projecte consisteix en una solució integral pel disseny i gestió de comunitats energètiques intel·ligents.

ENERTIKA en consorci amb la UPC, SOLARTYS, MILLOR BATTERY, HOLTROP i ZERTIFIER amb la coordinació del Cluster de l’Energia Eficient de Catalunya, desenvoluparà durant el 2022 i 2023 el projecte BlockBatCE que te com a objectiu la investigació i el desenvolupament d’una solució integral demostradora pel disseny i gestió de comunitats energètiques intel·ligents, que promogui la connectivitat dels diferents equips que composen el hub energètic i permeti optimitzar el sistema en termes d’eficiència, cost i sostenibilitat, tot sota la consideració d’un sistema d’emmagatzematge distribuït i un registre digital basat en blockchain per a possibilitar les transaccions dels mercats energètics.

 

El projecte està cofinançat pel  Ministerio de Industria, Comercio y Turismo (MINCOTUR) mitjançant la segona convocatòria de AEIs de 2022 al marc de les ajudes Next Generation i el Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia.

Segueix-nos a @Enertika!